Wij zoeken jou installatie monteur E
Heb jij al enige ervaring als elektromonteur in de industrie en/of panelenbouw? Wil je graag afwisseling en diversiteit in je werk? Ben je toe aan een nieuwe stap? Word jij blij wanneer je bijdraagt aan het verbeteren en uitbreiden van productieprocessen? Én leef jij voor de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start je dag op onze locatie in Lemmer en je hebt er weer zin in! Je bent er vroeg bij en drinkt daar een kop koffie. Vervolgens laad je de bus in om zo compleet op pad te gaan. Je neemt je IPad mee, zodat je de hele dag alles goed kan registreren. Je start met je collega’s op een mooie locatie om een uitbreiding bij een zuivelfabriek te realiseren. Verderop in de week help je nog bij een ander project met kabelgoten, zodat het hele kabeltraject dan nog op tijd klaar is. Aan het einde van de week ben je blij dat met jouw hulp projecten op tijd zijn uitgevoerd en verbeterd. Jij hebt andere mensen weer heel blij gemaakt!

Wie zijn wij?
Wij zijn Hospes Techniek VOF. Wij zijn een kleine organisatie, met een enorm betrokken team van zeven medewerkers. Allemaal gedreven mensen, met hart voor de techniek. Bij ons is het heel normaal dat alle collega’s meedenken met onze projecten en processen, dat zit in de basis van onze bedrijfscultuur. Iedereen levert input vanuit zijn eigen expertise. Wij vinden het fijn wanneer alle teamleden meedenken met (de groei van) ons bedrijf, we doen het samen! We werken veelal digitaal. Wij vinden tevreden klanten het belangrijkste, daar doen we met elkaar iedere dag ons best voor.

Wat doen wij?
Wij zijn een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt in de installatietechniek. De ene dag zijn we aan de slag met het aanleggen van een verdeelinrichting in een stal de andere dag installeren we verlichting voor een dorpshuis. Wij zijn continu bezig met vernieuwingen en groei binnen ons bedrijf. We hebben volop werkaanbod en een echt ‘can do’ mentaliteit.

Wat neem jij mee?
- Jij draait je hand niet om voor divers elektrisch installatiewerk op de vloer of op hoogte
- Ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk
- Je bent in staat om montage werkzaamheden zelfstandig uit te voeren
- Een goed humeur!

Wat bieden wij?
- Een werkweek van 32 – 40 uur
- Je ontvangt in ieder geval een salaris van 2500 euro (bij geen ervaring), bij meer ervaringsjaren hoort uiteraard ook meer salaris
- Alle ruimte voor jouw groei en ontwikkeling
- Een goede pensioenregeling
- Eventueel direct een vaste aanstelling (ZZP is ook mogelijk!)
- Een bus van de zaak, die je ook mee naar huis kan nemen.

Ben jij die technische verbinder bij onze klant en wil jij onderdeel zijn van onze groei? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan!

Heb je nog vragen over deze vacature?
DDan kun je direct contact opnemen met Reinouw Huisman. Je kan haar bereiken via 06 13797009. Wil jij je enthousiasme aan ons laten weten? Dan ontvangen we heel graag jouw CV en motivatie op info@reinouw.nl.