Wij zoeken jou installatie monteur E
Wil jij graag alles leren binnen de installatietechniek? Ben jij echt opzoek naar een bedrijf waar je mee kan groeien? Word jij blij wanneer je mensen helpt hun leven aangenamer en duurzamer te maken? Én leef jij voor de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn Hospes Techniek VOF. Wij zijn een kleine organisatie, met een enorm betrokken team van zeven medewerkers. Allemaal gedreven mensen, met hart voor de techniek. Bij ons is het heel normaal dat alle collega’s meedenken met onze projecten en processen, dat zit in de basis van onze bedrijfscultuur. Iedereen levert input vanuit zijn eigen expertise. Wij vinden het fijn wanneer alle teamleden meedenken met (de groei van) ons bedrijf, we doen het samen! We werken veelal digitaal. Wij vinden tevreden klanten het belangrijkste, daar doen we met elkaar iedere dag ons best voor.

Wat doen wij?
Wij zijn een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt in de installatietechniek. De ene dag zijn we aan de slag met het aanleggen van een verdeelinrichting in een stal de andere dag installeren we verlichting voor een dorpshuis. Wij zijn continu bezig met vernieuwingen en groei binnen ons bedrijf. We hebben volop werkaanbod en een echt ‘can do’ mentaliteit.

Wat neem jij mee?
- Jij ziet voor jezelf een mooie toekomst in de installatietechniek
- Je bent leergierig en wilt jezelf graag ontwikkelen
- Je kan goed samenwerken
- Een goed humeur!

Wat bieden wij?
- Een werkweek van 32 – 40 uur
- Een goed salaris, je salaris start op 2250 euro!
- Alle ruimte voor jouw groei en ontwikkeling
- Een goede pensioenregeling
- Eventueel direct een vaste aanstelling (ZZP is ook mogelijk!)
- Een bus van de zaak, die je ook mee naar huis kan nemen.

Wil jij onderdeel zijn van onze groei? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan!

Heb je nog vragen over deze vacature?
Dan kun je direct contact opnemen met Reinouw Huisman. Je kan haar bereiken via 06 13797009. Wil jij je enthousiasme aan ons laten weten? Dan ontvangen we heel graag jouw CV en motivatie op info@reinouw.nl.